Veckans Medlem V.24

Martin Arnesson's T-Gul Martin Arnesson's T-Gul Martin Arnesson's T-Gul Martin Arnesson's T-Gul Martin Arnesson's T-Gul Martin Arnesson's T-Gul

Då var vecka 23 slut och vi tackar Kristian Ivarsson för att ha varit vår första “veckans medlem”. Jag tycker verkligen att många gett det bra respons! Kommer med glädje att fortsätta publicera kommande “veckans medlemmar”. 🙂

Denna helg hade STK sin årliga träff “Ölandsträffen”. Då tänkte jag; vilket bra tillfälle att låta mannen, myten och legenden som arrangerade denna lyckade träff; Martin Arnesson att vara vår “veckans medlem” för vecka 24. Här kommer Martins spännande T-Gulhistoria;

 1. När köpte du bilen?
  Svar: Min nuvarande bil hittade jag augusti 2014 i Blekinge efter mycket letande då jag var noga med att hitta ett bra objekt.
 2. Vad är gjort på bilen (original? stylad? motorn osv)?
  Svar: Jadu vad är gjort egentligen… När jag köpte bilen fanns det en hel del att göra på den. Vissa delar är nylackerade såsom fronten, kjolarna, bakluckan och vingen. Det finns dock en del kvar att fixa på den. Satte Volansfälgar på den tidigare men insåg att jag ville ha något annat som ingen annan hade. Det slutade med att jag köpte nya Vossen cv3 19” fälgar. Kupén byggdes om så jag fick in många stereoprylar. Idag är bilen helt original invändigt för jag insåg efter ett tag att det inte är så hälsosamt för bilen. Motorn är original och jag gissar då mätaren har stått still i många år på att bilen gått ca 35000 mil. Jag lagade dock den när jag köpte den! Det som ytterligare inte är original är s70 handtag på bilen.
 3. Finns det några framtida planer?
  Svar: Till vintern tänkte jag se över motorn och även byta fälgar till original. Mer än detta har jag inte planerat ännu.
 4. Hur hittade du STK?
  Svar: Jag blev tipsad av en dåvarande vän.
 5. När och hur fastnade du för just T-Gul?
  Svar: Jag var 14 år gammal när jag åkte i en T-Gul första gången. Fastnade direkt och tänkte, en sådan skall jag ha en vacker dag.
 6. Öppet för att skriva till frivilliga saker.
  Svar: Jag köpte min första T-Gul våren 2008 från Stockholm. Den var nylackerad och väldigt fin! Tyvärr så fanns inte tiden och ekonomin var inte på topp då jag fick min första son så jag fick sälja den hösten 2009. 2014 kom suget tillbaka och allt var i sin ordning vilket ledde till att jag blev ägare till en igen. En intressant sak är att de två gula jag har ägt har båda varit flyttgods från Saudiarabien!! Hur stora är oddsen för det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet